Udružite snage

Spojite najnoviji AMD Ryzen™ procesor, NVIDIA GeForce GTX™ grafičku karticu i NanoEdge IPS ekran s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, na Asusovom novom prijenosniku TUF Gaming FX505 AMDxNVIDIA Edition. On donosi visoke performanse u igrama, uz neočekivano pristupačnu cijenu. Ispitano i certificirano u skladu s vojnim standardima MIL-STD-810G, ovo prijenosno računalo osigurava izdržljivost i otpornost koji su potrebni za svakodnevni rad i igru.

pcchip.hr: Odlična kvaliteta izrade, vrlo dobre performanse, vrlo dobar sustav hlađenja, lagan i prenosiv

NANOEDGE EKRAN IPS RAZINE

EKSTREMNA URONJENOST U SADRŽAJ NA ULTRABRZOM EKRANU

Novi NanoEdge ekran ima okvir od samo 6,5 mm* - tanji nego ikad prije, za iznimno iskustvo igranja, u mnogo kompaktnijem pakiranju. FX505 AMDxNVIDIA Edition može biti opremljen ultrabrzim ekranom IPS razine, sa frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, koji omogućava potpuno glatko igranje, uz minimalno zamućenje pomičnih objekata. Tehnologija širokih kutova gledanja osigurava konzistentne boje, čak i kad u ekran gledate iz ekstremnih kutova.

* Širina okvira je izmjerena udaljenost između ekrana i okvira prijenosnog računala.
IPS razina
NanoEdge
Ekrana
Do
60Hz
Frekvencija osvježavanja
6.5mm
Frekvencija osvježavanja

PERFORMANSE SPREMNE ZA IGRU

FOKUSIRANA SNAGA POGODNA ZA BILO KOJI ZADATAK

Ovo kompaktno prijenosno računalo za igranje iznenadit će vas u svakom aspektu. FX505 AMDxNVIDIA Edition raspolaže s najnovijim GeForce GTX™ 1660 Ti grafičkim procesorom, više nego dostatnim za posve glatko igranje i streamanje uživo, te AMD-ovim procesorom Ryzen, opremljenim s četiri jezgre i osam threadova, koji obavljanje svakodnevnih zadataka čine brzim i učinkovitim. Uz kombiniranu snagu ovog grafičkog i centralnog procesora, bit ćete spremni za bilo što, unutar i izvan virtualnih bojišnica.

1st 12nm Architecture
Ryzen™ 7 3750H
CPU
CPU
4GHz
No Throttle
AMD Sense MI
In Steps of 25MHz Clock Speed
Precise Frequency Control
NVIDIA® GeForce®
GTX series
GPU
Boost Clock (100W)
1230MHz
GeForce GTX 1660 Ti
BATTERY PERFORMANCE
PCMark 8 (Work mode)
4h 6m
Web Browsing
4h 20m
Video Playback (1080P)
6h 15m
Maximum Runtime (Reader)
10h 33m

*FX505DU: AMD R7-3750H, 16G+16G RAM, 120Hz FHD display, 512G PCIe SSD. Battery tests conducted by ASUS in March.~April. 2019...

ASUS TUF GAMING

IZDRŽLJIVIJI OD DRUGIH

Prožet duhom The Ultimate Force (TUF), FX505 AMDxNVIDIA Edition prošao je niz rigoroznih MIL-STD-810G testova izdržljivosti* i uspješno preživio različite uvjete, uključujući izloženost sunčevom zračenju, veliku nadmorsku visinu i ekstremne temperature. Potvrđeno je da može podnijeti sve oblike svakodnevne upotrebe, uključujući slučajne udarce i nagle padove. Izdržljiv i stabilan, FX505 AMDxNVIDIA Edition doveden je do krajnjih granica, kako bi osigurao samo najbolje za igrače.

* Ovi testovi se održavaju u strogim uvjetima i pod nadzorom inženjera za ispitivanje kvalitete. Ispitivanje proizvoda bez odgovarajućih kontrola ili smjernica može oštetiti proizvod, a u nekim slučajevima i stvoriti situacije u kojima postoji značajan rizik od ozljede, invaliditeta ili smrti.

Shock and Vibration
Temperature
Humidity
Altitude
Solar-radiation

Learn more about quality tests

IZUZETNO ROBUSTAN

Testovi fizičkih šokova osiguravaju da se svako TUF prijenosno računalo za igranje može oduprijeti šteti od neočekivanih padova i udaraca prilikom isporuke i svakodnevne uporabe. Ojačano kućište može izdržati udarnu silu koja je dvostruko veća od one koja se testira u ASUSovim standardnim ispitivanjima kvalitete. Osim toga, opsežno vibracijsko testiranje osigurava da svi unutarnji dijelovi ostanu pričvršćeni i održavaju strukturalni integritet.

Šok test
2x
Više sile od standarda
Vrijeme vibracijskog testiranja
36x
Duže od standarda

PREŽIVLJAVA EKSTREMNE UVJETE

ASUSovi inženjeri dodatno su postrožili testiranje na ekstremne prirodne uvjete, podvrgavajući svako TUF prijenosno računalo za igranje ekstremnim temperaturama i ciklusima vlage, kao i testiranju na velikim visinama, kako bi replicirali korištenje na letovima i zrakoplovni prijevoz. Ispitivanje sunčevog zračenja osigurava da se prijenosno računalo ni na koji način ne degradira čak ni prilikom produljenog izlaganja izravnom suncu.

Visinski test
50%
Više od standarda
Vrijeme temperaturnog testa
3x
Duže od standarda
Vrijeme testiranja na vlagu
10x
Dulje od standarda

HYPERSTRIKE TIPKOVNICA

TIPKOVNICA S RGB POZADINSKIM OSVJETLJENJEM, INSPIRIRANA STOLNIM TIPKOVNICAMA

FX505 AMDxNVIDIA Edition sadrži tipkovnicu optimiziranu za igranje, s RGB pozadinskim osvjetljenjem* u svim zonama, koje se može kontrolirati putem sučelja TUF Aura Core. Zahvaljujući tome, s lakoćom ćete izraziti svoj vlastiti, jedinstveni stil. Ekskluzivna HyperStrike tehnologija osigurava preciznije tipkanje i poboljšanu ergonomiju, zahvaljujući dizajnu inspiriranom stolnim tipkovnicama, s istaknutom WASD grupom tipki, širom razmaknicom, izoliranim kursorskim tipkama i upadljivim razmacima između funkcijskih tipki. Usto, tehnologija Overstroke brže prepoznaje pritiske tipki, kako biste imali laku i preciznu kontrolu prilikom tipkanja ili igranja.

* Tipkovnica s RGB pozadinskim osvjetljenjem nije dostupna na svim modelima

U svim zonama
RGB
Pozadinsko osvjetljenje
20Million
Pritisaka tipki
1.8mm
Hod tipki
Overstroke
Tehnologija
Static
Breathing
Color Cycle
Strobing

Learn more about keyboard

IZDRŽLJIVOST OD 20 MILIJUNA PRITISAKA TIPKI

FX505 AMDxNVIDIA Edition sadrži iznimno izdržljivu tipkovnicu s tipkama koje mogu izdržati do 20 milijuna pritisaka - dvostruko više od industrijskog standarda. To omogućava produženi vijek trajanja, a bez ugrožavanja točnosti i udobnosti tipkanja.

1. Independent Power Button 2. Straight Line between Enter/ Shift/ Ctrl 3. Space between Function Keys 4. Isolated Arrow Keys 5. Extended Space Bar

RASPORED INSPIRIRAN STOLNIM TIPKOVNICAMA

Uz raspored tipki koji je osmišljen po uzoru na tipkovnice stolnih računala, tipkovnica na FX505 AMDxNVIDIA Edition omogućuje savršeno preciznu kontrolu. Cijeli modul dizajniran je na način na koji su vaši prsti već navikli prilikom tipkanja i igranja, s prepoznatljivim razmacima između funkcijskih tipki i odvojenih kursorskih tipki. Zahvaljujući tome, ove tipke će vam biti jednostavnije identificirati.

Travel Distance Travel Distance FX505 General

OVERSTROKE TEHNOLOGIJA

Tehnologija Overstroke svakoj tipki daje hod od 1,8 mm, što rezultira bržim odazivom na pritisak. Tipke su kalibrirane tako da im sila pritiska iznosi samo 62 grama, a također smo im produžili hod nakon što su već pritisnute, kako bi tipkanje bilo što ugodnije.

HLAĐENJE

TEHNOLOGIJA HYPERCOOL ZA VEĆU IZDRŽLJIVOST

ASUSova ekskluzivna tehnologija HyperCool* sastoji se od Anti-Dust Coolinga (ADC), sustava za hlađenje s ugrađenim mehanizmom protiv prašine, te HyperFana, kako bi se osiguralo izvrsno hlađenje tijekom igranja. Hlađenje je također poboljšano patentiranim trapezoidno izrezanim poklopcem i inteligentnim paralelnim pozicioniranjem ventilatora.

Anti-Dust Cooling
Za produljeni životni vijek komponenti
Moćni
Dvostruki ventilator
Dizajn
Hyper Fan
Patentirani
Trapezoidno izrezani
Poklopac

Learn more about cooling

TUNELI PROTIV PRAŠINE

ADC, sustav za hlađenje s ugrađenim mehanizmom protiv prašine, sadrži ekskluzivan unutarnji dizajn koji prisiljava čestice prašine i prljavštinu da izađu iz kućišta kroz dva tunela za prašinu, koji se nalaze na rubovima ventilatora. Time se sprječava da se prljavština skuplja na termalnim listićima, čime se dugoročno održavaju performanse, kako bi se poboljšala dugovječnost i pouzdanost sustava.

HYPERFAN

Sustav automatski podešava brzinu ventilatora prema temperaturama centralnog i grafičkog procesora. Prebacite se između Turbo, Balanced i Silent načina rada, kako bi se prilagodili trenutačnom načinu korištenja. Turbo način rada je najagresivnija postavka, koja pruža najveću brzinu ventilatora i najviše radne taktove procesora i grafičke kartice, kako bi se u potpunosti iskoristila snaga koju FX505 AMDxNVIDIA Edition pruža. Način rada Balanced optimizira performanse i hlađenje, kako bi se razina buke za vrijeme igranja spustila ispod 45 dB, dok način rada Silent dodatno smanjuje buku ventilatora i savršen je za surfanje internetom, posao ili gledanje filmova. Zadani Windows profil sa standardnim postavkama ili način rada Manual, gdje korisnik sam određuje kako će se ventilatori ponašati, omogućuju vam brzo podešavanje brzine ventilatora pomoću praktične prečice na tipkovnici.

OPTIMIZIRANI PROTOK ZRAKA

Svaki dio laptopa FX505 AMDxNVIDIA Edition u funkciji je poboljšanja stabilnosti i učinkovitosti čitavog sustava. Dvostruki ventilatori postavljeni su simetrično, kako bi se povećao protok zraka kroz sustav. Oni izbacuju topli zrak kroz stražnju stranu, gdje patentirani trapezoidno izrezani poklopac izbjegava interferenciju s ispušnim otvorima, povećavajući toplinsku učinkovitost do 25% u odnosu na tradicionalne dizajne rashladnih sustava.

ZVUK

IMPRESIVAN DTS SURROUND ZVUK

Tehnologija DTS Headphone: X™ pruža impresivan 7.1-kanalni virtualni surround zvuk visoke kvalitete, kojim se postiže zvuk kino-kvalitete, a prilikom korištenja stereo slušalica. Osigurajte si kompetitivnu prednost u odnosu na neprijatelje, zahvaljujući olakšanoj detekciji njihovih pozicija, koju donosi surround zvuk. Uživajte u glazbi kao da ju slušate u studiju gdje je snimljena. Predefinirane postavke za igre, sportove i filmove još više optimiziraju cjelokupno akustičko iskustvo, dok ugrađeni ekvilizator nudi dodatno fino ugađanje zvuka.

7.1-kanalni
Virtualni surround
Optimizirani
Igre/Filmovi/Sport
Akustički profili
Audiofilska razina
Audiofilska razina

POHRANA PODATAKA

BRŽE POKRETANJE IGARA

FireCuda SSHD od 1 TB (5.400 rpm) učitava igre više od 2 puta brže nego čvrsti diskovi od 5.400 rpm, kakvi se nalaze u konkurentskim prijenosnim računalima. FireCudina flash memorija djeluje kao predmemorija, spremajući u sebe često korištene podatke, bez pristupa mehaničkom čvrstom disku, čime smanjuje potrošnju energije i poboljšava performanse.

* Osim ako nije drugačije navedeno, brzina čitanja i pisanja podataka temelji se na teoretskim performansama. Stvarne performanse mogu varirati u stvarnim situacijama.

KONEKTORI

PRIKLJUČCI NADOHVAT RUKE

FX505 AMDxNVIDIA Edition sadrži mnoštvo priključaka, uključujući jedan USB 2.0 i dva USB 3.1 Gen 1 Type-A priključka za vaše igraće periferije. Tu je i HDMI 2.0 izlaz, namijenjen spajanju vanjskog monitora. Svi su priključci smješteni na lijevu stranu prijenosnog računala, tako da ne postoji ništa što bi vas moglo ometati prilikom korištenja miša.

3.5mm Audio Jack USB 3.1 Gen1 USB 3.1 Gen1 USB 2.0 HDMI 2.0 RJ-45 Jack Power

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO