ASUS GEFORCE RTX FAMILY‏

REPUBLIC OF GAMERS LAPTOPI S GEFORCE RTX SERIJOM GRAFIČKIH KARTICA

PRVI NA TRŽIŠTU

REPUBLIC OF GAMERS LAPTOPI S GEFORCE RTX SERIJOM GRAFIČKIH KARTICA

ROG još jednom prvi uvodi nove tehnologije na tržište. Nakon podizanja letvice vizualne kvalitete i performansi stolnih računala za igranje, NVIDIA® GeForce RTX™ serija grafičkih kartica spremna je učiniti isto za prijenosna računala. Nova Turing arhitektura postaje mobilna, a Republic of Gamers nudi šarolik izbor koji će zadovoljiti potrebe svakog igrača.

Više od običnih laptopa s najnovijom grafičkom karticom, ROG-ova RTX serija prijenosnih računala pokazuje našu predanost poboljšanju svakog aspekta gejmerskih laptopa. Nude ultrabrze ekrane s nevjerojatno tankim okvirima, pojačavajući tako osjećaj uronjenosti u vaše najdraže igre. Napredno hlađenje osigurava maksimalne performanse uz minimalnu buku i omogućuje odabir između sistemskih profila koji su unaprijed prilagođeni različitih scenarijima korištenja. Kad tome dodate vrhunske komponente i ekskluzivne ROG značajke, imate pravi temelj za seriju računala koja se izdvajaju od ostalih.

Igrači imaju različite prioritete, tako da i naša računala nude ponešto za svakoga. Ove zamjene za stolna računala stavljaju performanse ispred prenosivosti, s klasičnom izvedbom kućišta kod modela G703 te revolucionarnom uspravnom izvedbom kućišta modela ROG Mothership. Pridružuje im se ultratanak Zephyrus S GX531 i nova 17-inčna GX701 varijanta, čije novotarije ju čine sposobnom za mnogo više od igranja. Strix SCAR II i Hero II repriziraju svoje uloge u eSports areni s lako prenosivim kućištima, punim vrhunskog hardvera. Ovaj vodič pomoći će vam da otkrijete koje je GeForce RTX prijenosno računalo za igranje najbolje za vaše potrebe.

NVIDIA TURING

Grafičke kartice GeForce RTX temeljene su na NVIDIA Turing™ GPU arhitekturi i revolucionarnoj RTX platformi. Računajte na najbrža i najrealističnija iskustva igranja, zahvaljujući umjetnoj inteligenciji i ray tracingu u stvarnom vremenu.

DO

6X

BOLJE PERFORMANSE
RAY TRACING

U STVARNOM VREMENU

U IGRAMA
MOĆNA

GRAFIKA POBOLJŠANA

ZAHVALJUJUĆI UMJETNOJ INTELIGENCIJI
NVIDIA TURING

RAY TRACING U STVARNOM VREMENU U IGRAMA

Ray tracing je najbolje rješenje za realističnu rasvjetu, refleksije i sjene. Nudi razinu realizma koja daleko nadilazi ono što je moguće prilikom korištenja tradicionalnih tehnika renderiranja grafike. Turing je prvi grafički procesor koji može obavljati ray tracing u stvarnom vremenu.

MOĆNA GRAFIKA POBOLJŠANA UMJETNOM INTELIGENCIJOM

Umjetna inteligencija pokretačka je snaga najvećeg tehnološkog napretka u povijesti, a Turing to donosi u svijet računalne grafike. Opremljeni Tensor jezgrama, koje obavljaju kompleksne izračune vezane uz umjetnu inteligenciju, Turing grafički procesori mogu u stvarnom vremenu izvršavati napredne AI algoritme, kako bi stvorili oštre, čiste, realistične slike i specijalne efekte, kakvi nikad prije nisu bili mogući.

MOĆNA GRAFIKA POBOLJŠANA UMJETNOM INTELIGENCIJOM

NOVE NAPREDNE TEHNOLOGIJE SJENČANJA

Tensor jezgre zadužene su za “DLSS”. DLSS je skraćenica za “Deep Learning Super Sampling”. Iako naziv u sebi sadrži “super sampling”, standardni DLSS način rada zapravo nije supersempliranje, već ponajprije tehnika rekonstrukcije slike, koja renderira igru na razlučivosti nižoj od nativne, a zatim koristi umjetnu inteligenciju za povećanje razlučivosti i poboljšanje kvalitete prikaza. Naravno, za tu umjetnu inteligenciju, koja se koristi kod DLSS-a, zaslužne su upravo Turingove jezgre Tensor.

NOVE NAPREDNE TEHNOLOGIJE SJENČANJA

ASUSOVI LAPTOPI
S NVIDIA RTX GRAFIČKIM KARTICAMA

ROG Strix SCAR II GL704GW

PRECIZNOST KOJA NE POZNAJE GRANICE

S najnovijom NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 grafičkom karticom i Intel® Core™ i7 procesorom osme generacije, ROG Strix SCAR II donosi dodatnu razinu snage i stila u svijet profesionalnog, eSports igranja pucačina iz prve ruke. Sadrži IPS ekran s frekvencijom osvježavanja od 144 Hz i ultrabrzim vremenom odziva od 3 ms (GtG), za potpuno gladak prikaz, s malo ili nimalo zamućenja pokretnih objekata. Dizajn s izuzetno tankim okvirom ekrana rezultira omjerom ekrana i kućišta od 80%, što ROG inženjerima omogućuje da smjeste 17,3-inčni zaslon u kućište koje je tanje od 40 centimetara. To Strix SCAR II čini lakše prenosivim od ostalih 17-inčnih laptopa za igranje.