NADŽIVITE KONKURENCIJU

Opremljen za ozbiljno igranje i izdržljivost u stvarnom svijetu, TUF Gaming A15 je potpuno opremljen Windows 10 Pro prijenosnik za igranje, koji će vas odnijeti do pobjede. Pogonjen najnovijim procesorom AMD Ryzen™ 9 i GeForce RTX™ 2060 grafičkom karticom, TUF Gaming A15 pruža izuzetno glatko iskustvo igranja najbržih akcijskih igara, te potpuno zadovoljava prohtjeve brzog ekrana IPS klase, s frekvencijom osvježavanja od 144 Hz. Iako se hvali manjim gabaritima i višim stupnjem prenosivosti od svojih prethodnika, ovaj prijenosnik za igranje također nudi veću bateriju, kapaciteta 90 Wh, koja mu daje superiornu autonomiju. Učinkoviti sustav hlađenja, pojačan sa sposobnošću samostalnog čišćenja, spojen je s TUF-ovom prepoznatljivom izdržljivošću, koja zadovoljava vojne standarde. Sve to ovog provjerenog cestovnog ratnika čini pouzdanim suputnikom za igranje u pokretu.

PERFORMANSE

SIROVA SNAGA ZA SVAKI ZADATAK

Dovoljno snažan da se može nositi s baš svakom situacijom, TUF Gaming A15 isporučuje pouzdane performanse za igranje, streamanje i sve između. Okretni 8-jezgreni procesor AMD Ryzen™ 9 u stanju je aktivirati do 16 threadova, kako bi s lakoćom izašao na kraj s istovremenim radom u većem broju aplikacija. Uparen s GeForce RTX™ 2060 diskretnom grafičkom karticom, sposoban je isporučiti visok i stabilan broj sličica u sekundi u širokom spektru popularnih igara. Ubrzajte vremena učitavanja svoje kolekcije igara pomoću 1 TB NVMe PCIe® SSD-a, kojemu je moguće pridružiti sekundarni SSD.

WINDOWS 10
AMD
Ryzen™ 9 4900H
CPU
Nvidia® GeForce
RTX™ 2060
GPU
DO 32 Gb
3200MHz
DDR4 RAM
1TB SSD
NVMe PCIe
2X SSD
Slots

PRENOSIVOST

ŽIVI DUGO I PUTUJ DALEKO

Iako se može pohvaliti manjim i tanjim kućištem od svojih prethodnika, A15 u utrobi sadrži veću bateriju, koja mu osigurava dulju autonomiju. Njegov energetski efikasni procesor Ryzen™ i baterija s pozamašnim kapacitetom od 90 Wh isporučuju do 12,3 sati reprodukcije videa. Lakši i baterijski izdržljiviji, ovaj prijenosnik će raditi i putovati jednako slobodno poput vas.

* Trajanje baterije može varirati u ovisnosti o konfiguraciji sustava.

90 Wh
BATERIJA
DO
8,7 SATI
SURFANJA INTERNETOM
DO
12,3 SATI
REPRODUKCIJE VIDEA

DIZAJN

DISKRETAN I DOJMLJIV

Dva atraktivna dizajna igračima daju slobodu da iskažu svoj osobni stil. Odaberite između diskretnog i elegantnog Fortress Gray kućišta, ili privlačnog Bonfire Black dizajna, naglašenog grimiznom trakom. Suptilna tekstura nalik pčelinjem saću, koja se nalazi na donjoj strani prijenosnika, sprečava njegovo klizanje po podlozi, te se prirodno slaže s heksagonalnim pojačanjima na kućištu. Tekstura na odmorištu za dlanove čitav dizajn zadržava elegantnim i čistim.

PČELINJE SAĆE PROTIV KLIZANJA

Tekstura nalik pčelinjem saću prekriva donju stranu kućišta. Tu su i strateški postavljeni otvori, koji se koriste za ventilaciju unutrašnjosti.

BRUŠENI METAL

Različite teksture na kućištu uređaja daju mu elegantan i futuristički izgled.

TUF IZDRŽLJIVOST

Izdržljivost koja zadovoljava vojne standarde čini svaki TUF prijenosnik za igranje pravim cestovnim ratnikom, spremnim za najekstremnije situacije s kojima biste se mogli susresti.

SUPTILAN I DOJMLJIV

Budite suptilni s elegantnim Fortress Gray kućištem, ili odaberite smioni Bonfire Black dizajn.

IZDRŽLJIVOST

ČVRSTOĆA PREMA VOJNIM STANDARDIMA

Kako bi zavrijedili ime TUF Gaming, ovi prijenosnici moraju uspješno preživjeti rigorozan niz MIL-STD-810H testova. Testirani uređaji izloženi su padovima, vibracijama, vlazi i ekstremnim temperaturama, s ciljem osiguranja njihove pouzdanosti. A15 je više nego sposoban podnijeti slučajne udarce i trešnje, kojima će biti izložen prilikom svakodnevnog korištenja. Radi se o uređaju u kojeg se možete pouzdati u najtežim uvjetima.

SMANJENA ŠTETA PRILIKOM PADOVA

Testovi padova osiguravaju da se svaki TUF Gaming prijenosnik može oduprijeti šteti koja bi mogla nastati prilikom slučajnih padova, prevrtanja i udaraca, kojima bi mogao biti izložen prilikom isporuke i svakodnevnog korištenja. Kako bi zadovoljili vojni standard MIL-STD-810H, uređaji su testirani da bi preživjeli padove s manjih visina. Ubacite A15 u vaš ruksak, prebacite ga preko ramena i ponesite ga bilo gdje, s manje stresa i brige.

* Za egzaktne uvjete testa, referirajte se na test "Shock Bench Handling Test", metoda 516.8, procedura VI

PUTUJTE BEZBRIŽNO

Kad god unosite svoj prijenosnik u zrakoplove, vlakove i automobile, on je izložen različitim vrstama vibracija, koje mogu pomaknuti ili oštetiti ugrađene komponente. Sveobuhvatni testovi vibracija osiguravaju da svaki dio TUF Gaming prijenosnika može podnijeti surovost putovanja, bez ikakvih nepredviđenih pomaka ili gubitka funkcionalnosti.

* Za egzaktne uvjete testa, referirajte se na test "Vibration Test", metoda 514.8

HLADAN POD PRITISKOM

Bez obzira šećete li pustinjom ili se sunčate na plaži, testovi na ekstremno visoke temperature osiguravaju da TUF Gaming prijenosnike uvijek možete držati nadohvat ruke. Sposobni su za višednevni rad pri temperaturi do čak 49°C.

* Za egzaktne uvjete testa, referirajte se na test "High Temperature Operational Test", metoda 501.7, procedura II

SIBIRSKA ZIMA

{057.textarea#*Please refer to the low temperature operational test, method 502.7, procedure II for the exact test conditions.}

BEZ ZNOJENJA U VLAŽNIM UVJETIMA

Kućište prijenosnika TUF Gaming izrađeno je kako bi podnijelo dugotrajno izlaganje vlazi od 95% te uspješno nastavilo s radom u takvim uvjetima. Zahvaljujući tome, ovi prijenosnici će vas s lakoćom pratiti na putovanjima u zemljama s tropskom klimom, gdje su vremenski uvjeti nemilosrdni, a stupanj vlažnosti izrazito visok.

* Za egzaktne uvjete testa, referirate se na test "Humidity Aggrevated Cycle Test", metoda 507.4, procedura II

EKRAN

PROŠIRITE SI OBZORE

Zahvaljujući brzom ekranu IPS klase, s frekvencijom osvježavanja do 144 Hz, TUF Gaming A15 savršen je za igre koje pršte od akcije. Pomoću adaptivne sinkronizacije, frekvencija osvježavanja ekrana sinkronizira se s brojem sličica u sekundi grafičke kartice, čime se smanjuje kašnjenje, minimizira trzanje i eliminira takozvano kidanje ekrana, te se dobiva izuzetno glatko i atraktivno iskustvo igranja. Spojite dodatni, vanjski monitor za profesionalnu razinu iskustva istovremenog rada u većem broju aplikacija, korištenjem USB 3.2 Gen 2 Type-C™ konektora, s DisplayPort™ 1.4 videoulazom, koji podržava tehnologiju G-SYNC®. Uživajte u 4K Ultra HD filmovima i igrama na televizorima opremljenim konektorom HDMI 2.0b.

GLATKA
144 Hz
FREKVENCIJA OSVJEŽAVANJA
PODRŽANI
VIŠEMONITORSKI
Arrays
IPS-level
Nano-Edge
EKRANA
IMERZIVNA
ADAPTIVNA SINKRONIZACIJA
TEHNOLOGIJA

TIPKOVNICA

OPTIMIZIRANA ZA IGRANJE

Opremite se tipkovnicom nalik stolnoj tipkovnici, optimiziranom za igranje. Uniformno RGB pozadinsko osvjetljenje tipki omogućit će vam da iskažete vaš vlastiti, jedinstveni stil, a naglašene tipke WASD olakšavaju vam vizualno prepoznavanje ključnih tipki za kretanje u igrama. Tehnologija Overstroke brine se za brže okidanje tipki, čime se postiže bolji odaziv tipkovnice i još viši stupanj kontrole. U pravom duhu TUF-a, svaka je tipka dovoljno izdržljiva da bi mogla podnijeti preko 20 milijuna pritisaka, što tipkovnici ovog prijenosnika daje zaista superiornu dugotrajnost, pouzdanost i preciznost.

RGB
POZADINSKO OSVJETLJENJE
20Million
PRITISAKA
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
Statično
Efekt disanja
Prebacivanje između boja
Efekt stroboskopa

ZVUK

AKUSTIKA KOJA VAS OKRUŽUJE

Dva nadograđena zvučnika, s pripadajuća četiri izreza, isporučuju 1,8 puta glasniji zvuk, s 2,7 puta dubljim basom, od prethodnih generacija uređaja, čime se dobiva bogatije akustičko iskustvo. Tehnologija DTS:X™ Ultra daje 7.1-kanalni virtualni surround zvuk visoke rezolucije, kako bi vaši stereo headsetovi zvučali poput ozvučenja u kino-dvoranama. Zaskočite neprijatelje u igrama, zahvaljujući povećanom stupnju prepoznavanja smjera zvuka, ili uživajte u finim detaljima glazbenih djela. Za dodatno poboljšanje i optimizaciju cjelokupnog iskustva, na raspolaganju vam je do 8 akustičkih profila za glazbu, filmove i različite žanrove igara. Ugrađeni ekvilizator daje vam potpunu slobodu namještanja svih karakteristike zvuka.

OPTIMIZIRANI
STRATEŠKI / RPG / PUCAČKI
ZVUČNI PROFILI
1.8x
GLASNIJI ZVUK
2.7x
DUBLJI BAS

RASHLADNI SUSTAV

TRAJNA HLADNOĆA

Sveobuhvatni rashladni sustav brine se da stavki TUF Gaming prijenosnik zadržava visoke performanse i učinkovitost za čitavog životnog vijeka. Veći broj toplovodnih cijevi i tri pasivna radijatora izvlače toplinu iz ključnih komponenti te ju brzo raspršuju, čak i za vrijeme intenzivnog igranja. Hlađenje je dizajnirano tako da se može samostalno očistiti, čime mu se osigurava dugotrajna efikasnost, a različiti načini rada brinu se za balansiranje između performansi i razine buke, u skladu sa zadacima koje trenutačno obavljamo.

SAMOSTALNO ČIŠĆENJE
ODRŽAVA PERFORMANSE
DVOSTRUKI VENTILATORI
DIZAJN
RAZLIČITI NAČINI RADA
OPTIMIZIRAJU HLAĐENJE

MOGUĆNOSTI NADOGRADNJE

JEDNOSTAVNA NADOGRADIVOST

Nadogradnja RAM-a i SSD-a iznimno je pojednostavljena, zahvaljujući dizajnu koji vam daje brz pristup memorijskim utorima i ladicama za diskove. Dovoljno je posegnuti za običnim odvijačem te ukloniti vijke na donjoj strani kućišta, nakon čega preostaje obaviti željene modifikacije. Posebni skočni vijak podiže jedan kut donje strane kućišta, kako bi ju bilo lakše ukloniti. Brzo nadogradite ili zamijenite vaš RAM, ili povećajte količinu skladišnog prostora, dodavanjem sekundarnog PICe® SSD-a.

*Additional SSD slot only available on GTX1660Ti and above models.

* Dodatni utor za čvrsti disk nije dostupan kod modela s baterijom od 90 Wh.

ULAZI/IZLAZI

SVEOBUHVATNA POVEZIVOST

Obilje ulaznih i izlaznih konektora omogućit će vam da povežete sve vaše omiljene uređaje i smjesta započnete s radom, gdje god se nalazili. Dva USB 3.2 Type-A porta pružaju visoku brzinu prijenosa podataka. Zajedno s dodatnim USB 2.0 Type-A portom, ukupno su vam na raspolaganju tri ulaza za periferije. Za čišću radnu okolinu, lišenu žica, tu je Bluetooth, pomoću kojeg možete bežično upariti miševe, slušalice i druge kompatibilne uređaje. Iskoristite USB 3.2 Gen 2 Type-C™ s DisplayPortom™ 1.4 za spajanje brzih G-SYNC™ ekrana, koji će vam osigurati savršeno glatko iskustvo igranja. Uskočite u mrežne igre pomoću 802.11ac (2x2) Wi-Fi kartice, pomoću koje ćete postići brzu i stabilnu bežičnu konekciju gdje god je Wi-Fi dostupan.

EKSKLUZIVNI SOFTVER

UNIFICIRANO PODEŠAVANJE I PERSONALIZACIJA SUSTAVA

Armory Crate objedinjuje sve bitne kontrole sustava i svjetlosnih efekata te vam ih stavlja nadohvat ruke, unutar istog sučelja. Njegove brojne opcije omogućavaju vam personalizaciju svjetlosnih efekata, fino ugađanje profila za igre, kao i namještanje postavki zvuka, u skladu s vašim preferencijama. Značajka Scenario Profiles dozvoljava vam da definirate postavke koje će automatski prilagoditi performanse i druge postavke sustava, nakon što pokrenete omiljene aplikacije i igre. Preuzmite potpunu kontrolu nad vašim korisničkim iskustvom i učinite ga potpuno svojim.

XBOX GAME PASS

Neograničen pristup više od 100 visokokvalitetnih igara za PC u Windowsima 10. Jednomjesečna pretplata na Game Pass uključena je za svaki kupljeni uređaj. Budući da se nove igre dodaju neprestano, uvijek ćete imati nešto novo za igrati.

* Zahtijeva aktivnu pretplatu; nastavlja se do prekida; ponuda igara s vremenom varira. Zahtijeva Windows 10 i aplikaciju za igranje PC igara; provjerite detalje na xbox.com/pcgamesplan.. Posjetite xbox.com/game-pass..

© 2020 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, and GeForce are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

AMPLIFY YOUR EXPERIENCE

Powered by an AMD Ryzen™ 9 mobile CPU built with cutting-edge 7nm technology, the TUF Gaming A15 capably handles everything from quick-play matches to marathon study sessions. The CPU’s 8 cores and 16 threads offer serious power for everything from everyday multitasking to serious multimedia projects to fast-paced multiplayer gaming. Take charge of your day with an energy-efficient and agile AMD Ryzen™ processor.

GAME AT A NEW LEVEL

The latest NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU elevates your gaming experience with reliably high frame rates for a wide range of popular titles. The revolutionary Turing GPU architecture combines traditional CUDA cores for programmable shading with new RT and Tensor cores for real-time ray tracing and AI. This combination of cores allows you to experience incredibly realistic in-game lighting and other effects, and also accelerates a number of content creation tasks like video and photo editing.

EXPANDABLE STORAGE

Demanding games and apps load faster on the nimble NVM Express® (NVMe®) SSD. With up to 1TB of storage, this responsive PCIe® drive offers plenty of space for massive game files, multimedia projects, and media. Speedier load times across your program library means less time spent waiting and more quality time for work and play. An additional M.2 SSD slot lets you easily upgrade your storage to carry more games and apps everywhere you go.

DDR4-3200

DDR4-2666

UNZIPPING

UNZIPPING

17%FASTER WHILE UNZIPPING FILES

DO MORE MULTITASKING

With support for up to 32GB of dual-channel DDR4-3200 memory, the TUF Gaming A15 can handle everything from serious multitasking to multimedia rendering with speed. The high-speed RAM has the bandwidth to let you study, stream, and browse the web smoothly and simultaneously with greater overall performance than previous generations.

Self-Cleaning Cooling

Two anti-dust tunnels located at the edges of the fans catch incoming dust and dirt particles and channel them back out of the chassis. These measures improve overall system stability by preventing build-up that can compromise the performance of internal cooling components. Self-cleaning cooling ensures long-term system reliability that truly lives up to the TUF name.

Heatsinks

Three heatsinks keep performance stable and reliable, even during marathon gaming sessions where heat can compromise your FPS. The stronger and more resilient chassis design also enables the addition of more vents, increasing airflow through the laptop.

Scenario Profiles

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest fan speed and clocks to sustain maximum speed, Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Close

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO