two planets attract each other by gravity
ROG Flow X16 show casing the gravity wave at A part.
ROG Flow X16 in stand mode

ROG FLOW X16

 • CPU GPU icon Igranje na sustavu Windows 11 Pro pogonjenom procesorom AMD Ryzen™ 9 6900HS i grafičkom karticom GeForce RTX™ 3070 Ti Laptop snage 125 W TGP s prekidačem MUX.
 • ROG Intelligent Cooling icon ROG Intelligent Cooling: Igrajte s povjerenjem zahvaljujući tehnologiji hlađenja Frost Force i našem novom izmjenjivaču topline Pulsar.
 • ROG Nebula Display icon Vrhunska slika u svakoj prilici na zaslonu Mini LED Nebula HDR Display™: rezolucija QHD, frekvencija osvježavanja/odziv 165Hz/3ms, omjer 16:10, Pantone® Validation i 100% DCI-P3.
 • 360 degree convertible icon Igrajte na standardnoj konfiguraciji prijenosnog računala ili iskoristite zglob od 360° kako biste računalo koristili kao tablet, na postolju ili preklopljeno.
 • ROG XG mobile icon Podržava nekoliko načina unosa, a grafiku lansira u nebo uz pomoć vanjske grafičke kartice XG Mobile.
 • Audio icon Zvučnici Quad, mikrofon 3D Mic Array za glasovnu komunikaciju i podrška za tehnologiju Dolby Atmos® omogućavaju kristalno čist zvuk.
NVIDIA GEFORCE RTX logo AMD RYZEN 6000 SERIES logo Xbox GAME PASS logo

IZVRSNOST U IGRAMA U BILO KOJEM NAČINU RADA

 • PC GEJMING

  Scenario image PC gaming with mouse
 • Igrajte putem kontrolera

  Scenario image stand mode gaming
 • Uzbudljivo

  Scenario image tablet mode with Twelve minute gaming inscreen
 • Multitasking
  u
  igrama

  Scenario image tent mode gaming with XG mobile

PREOBRAZBA U BILO ŠTO

Uživajte u prenosivosti i raznovrsnosti i ne odričite se snage za igru sustava Windows 11 Pro. Računalo ROG Flow X16 savladava zadatke uz pomoć vrhunskog procesora AMD Ryzen™ 9 6900HS. Igrajte s povjerenjem uz grafičke kartice do modela NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Laptop. Krećite se bezbrižno i uživajte u stvaranju, streamingu i igrama, gdje god poželite.

PERFORMANSE

ROG Flow X16

 • Windows 11 Pro

  OS

 • Do AMD

  Ryzen™ 9 6900HS

  modela procesora

 • Do NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3070 Ti

  modela grafičke kartice

 • Do

  2TB PCIe® 4.0

  veličine diska

 • Do

  64GB 4800Hz

  DDR5 memorije


 • MUX Switch

  tehnologija

* Proizvod na stranici predstavljen je s najboljim specifikacijama, stoga se može razlikovati od stvarnih dostupnih specifikacija. Provjerite karticu Specifikacije za precizne informacije za odabrani proizvod.
MUX switch

Prekidač MUX

Većina suvremenih prijenosnih računala koriste moćne, namjenske grafičke čipove za postizanje visokih performansi, ali pri tome usmjeravaju sliku u grafičke kartice integrirane u procesore prije nego je pošalju na zaslon kako bi se što više produžilo trajanje baterije. Zato grafičke kartice ne mogu iskazati svoje apsolutno najbolje performanse pa smo uveli prekidač MUX u sva prijenosna računala 2022 ROG. U natjecateljskim igrama, možete uključiti izravni način rada grafičke kartice i tako smanjiti latenciju i poboljšavati performanse prosječno za 5-10%.

XG mobile

Poboljšajte igranje

Radi dodatne snage i proširenja ulazno izlaznih priključaka, računalo Flow X16 kompatibilno je s grafičkom karticom XG Mobile, opremljeno karticom NVDIA GeForce RTX 3080 Laptop, ili ovogodišnjim modelom AMD Radeon RX 6850M XT. Uz integrirani adapter za napajanje snage 330 W, dodatne priključke USB, DisplayPort, HDMI i Ethernet, kartica XG Mobile spremna je za sve izazove.

Dual SO-DIMM memory slot

Energetski učinkovita memorija DDR5

Povećanje memorije do 64 GB obično je rezervirano za vrhunske radne stanice, a izuzetno brza memorija 4800MHz omogućava računalu Flow X16 s lakoćom odoljeti multitaskingu. Oba modula SO-DIMM lako su dostupna za daljnje nadogradnje.

upgradable SSD slot

Ogromna pohrana

Igre, aplikacije i velike datoteke učitavaju se brzinom svjetlosti kada imate vrhunski brz disk PCIe® 4.0 SSD. Veličina od 2 TB jamči dovoljno prostora za kreativne aplikacije i gomilu igara, a neće nedostajati mjesta ni za poslovne svrhe. Drugi utor M.2 SSD podržava tehnologije PCIe® 4.0 i RAID 0 i dovoljno je prilagodljiv pa možete jednostavno ugraditi dodatnu pohranu kako biste povećali ukupni kapacitet ili imali zaseban disk za kreativno stvaralaštvo.

GeForce RTX™30 Series

GeForce RTX™30 Series

Grafičke kartice NVIDIA®GeForce RTX™ 30 Series Laptop pogone najbrža prijenosna računala na svijetu za sve koji igraju i stvaraju. Temelje se na arhitekturi Ampere—NVIDIA 2nd gen RTX kako bi osigurale realistično ocrtavanje zrȁkom i vrhunske značajke umjetne inteligencije kao što je NVIDIA DLSS. Osim toga, tehnologije Max-Q oslobađaju snagu umjetne inteligencije koja omogućava izradu tankih prijenosnih računala najviših performansi, bržih i boljih nego ikad.

GEFORCE RTX

VRHUNSKA IGRA

 • NVIDIA DLSS

  POBOLJŠAJTE PERFORMANSE UMJETNOM INTELIGENCIJOM

  Tehnologija NVIDIA DLSS povećava brzinu u igrama uz beskompromisnu kvalitetu slike. Odredite postavke i rezoluciju za još bolji vizualni doživljaj.

 • NVIDIA Ray tracing

  DOŽIVITE NOVE SVJETOVE

  Ocrtavanje zrȁkom sveti je gral grafičkih kartica. Ono simulira način na koji se svjetlo ponaša u stvarnom svijetu radi postizanja realistične i sveobuhvatne grafike za igrače i autore - a radi brzo zahvaljujući akceleratorima RT Cores druge generacije.

 • NVIDIA Max-Q

  OPTIMIZIRANA SNAGA I PERFORMANSE

  NVIDIA Max-Q skup je tehnologija koje pogoni umjetna inteligencija radi optimizacije prijenosnih računala i postizanja visokih performansi u malim računalima.

Računalo ROG Flow X16 temelji se na godinama iskustva u tehnologiji Intelligent Cooling kako bi neprestano pomicalo granice mogućnosti prijenosnih računala. Naša tehnologija Frost Force i jedinstveni izmjenjivač topline Pulsar izdižu računalo X16 od pukog tankog i laganog računala na razinu istinskog igraćeg računala. Termička smjesa tekućeg metala Thermal Grizzly, jedinstveni termički modul s trima ventilatorima i potpuno tihi rad pomoću tehnologije pasivnog hlađenja 0dB Ambient Cooling Technology održavaju računalo Flow X16 na samom vrhu računalnog hlađenja.

ROG Flow X16 HLAĐENJE

laptop chassis keyboard parts Motherboard Pulsar heatsink Frost force cooling tri-fan module 5 copper heatpipes three dust filter laptop chassis
 1. filter za prašinu

 2. 5 sveobuhvatnih toplinskih cijevi

 3. Izmjenjivač topline Pulsar

 4. Termalni modul
  s tri ventilatora
  Frost Force

 5. Tečni metal

HLAĐENJE


 • Frost Force

  tehnologija


 • Pulsar

  izmenjivač toplote

 • Thermal

  Grizzly

  tečni metal


 • 0dB ambijentalno

  hlađenje

Arc Flow Fans with curved blades closeup

Ventilatori Arc Flow Fans™

Naši ventilatori Arc Flow Fans™ odlikuju se s 84 zakrivljene lopatice koje su posebno oblikovane radi postizanja što većeg protoka zraka uz minimalnu buku. Promjenljiva debljina lopatica, čiji se vrhovi sužavaju do samo 0.2 mm, smanjuje turbulencije dok ventilator ubrzava zrak centrifugalnom silom i jamče tiši rad.

*Poboljšanja protoka zraka u usporedbi s dizajnom ROG ventilatora sa 71 lopaticom, prema internom testiranju ASUS-a.
Variable Blade Thickness design

Dizajn s promjenljivom debljinom lopatice

Naši ventilatori koriste lopatice promjenljive debljine i oblika, postupno prelazeći iz područja visokog k niskom tlaku prije nego ispušu zrak. Tako se smanjuju turbulencije i osigurava maksimalni protok zraka u usporedbi s uobičajenim lopaticama ventilatora. Ovaj patentirani novi dizajn omogućila je tehnologija obrade tekućih kristalnih polimera jer se mogu izraditi izuzetno tanke, ali čvrste lopatice radi većeg usisa zraka.

Liquid Metal applied on CPU closeup

Tekući metal

Smjesa tekućeg metala Thermal Grizzly snižava temperaturu procesora za 10°C u usporedbi sa standardnom termo pastom. Nanošenje smjese na procesor osjetljiv je postupak, pa se koristi prilagođena oprema radi automatizacije i mehaničke preciznosti, a dizajn uključuje i patentiranu unutarnju zaštitu koja smjesu drži na mjestu.

Heatpipe module closeup

5 moćnih izmjenjivača topline

5 izmjenjivača topline preuzimaju toplinu iz procesora, grafičke kartice i memorije VRAM, ali i iz krugova regulatora napona VRM koji osiguravaju napajanje. Smanjenje temperature ovih komponenti pomaže poboljšati dugoročnu stabilnost i pouzdanost.

0dB stopped fan

Pasivno hlađenje 0dB Ambient Cooling

Uživajte u istinski tihom hlađenju pod manjim opterećenjem pomoću tehnologije 0 dB Ambient Cooling. U načinu rada Silent, sustav hlađenja isključuje sve ventilatore kada se obavljaju svakodnevni zadaci, a toplina se odbacuje pasivno. Tako se možete koncentrirati na svoj rad i uroniti u filmove bez ometanja. Poveća li se temperatura procesora i grafičke kartice, ventilatori se automatski ponovo uključe.

Frost force Technology tri-fan

Tehnologija Frost Force

Srce svakog vrhunskog prijenosnog računala je izvrsno rješenje za hlađenje. Naša nova tehnologija Frost Force usmjerava zrak kroz precizno proračunate otvore na kućištu i usmjerava struju zraka izravno na unutarnje komponente kako bi se mogle hladiti u svim uvjetima. Treći, pomoćni ventilator također doprinosi odbacivanju dodatne topline s grafičke kartice izravno na izmjenjivače topline, a računalo ostaje hladno čak i za vrijeme dugotrajnog renderiranja video sadržaja ili igranja igara.

Copper heatsink with dense fins closeup

Pulsar Heatsink

Izmjenjivač topline računala X16 ima 330 bakrenih rebara debljine od samo 0.1 mm postavljenih na svakoj sekciji. Stoga su rebra postavljena gušće i pružaju manji otpor zraku te imaju ukupnu površinu od 110,902 mm². Ova se struktura nadovezuje na izmjenjivač topline Pulsar Heatsink koji je dvostruko veći od uobičajenih izmjenjivača i obuhvaća cijeli stražnji dio računala.

Dust filter in front of fans

Filter za prašinu

Prvotno primijenjen u računalu Zephyrus G14, filter za prašinu na usisnim otvorima sada nalazimo i na računalu ROG Flow X16. Prašina i vlakna koji se nakupljanju unutar računala upijaju toplinu i vremenom narušavaju performanse. Filter smanjuje prodor prašine i tako omogućava bolju ventilaciju procesora i grafičke kartice i godine neometanog i stabilnog rada.
*Interno ispitivanje u simuliranom prašnjavom okruženju

*Interno testiranje u simuliranom prašnjavom okruženju

NEBULA HDR ZASLON

ROG Flow X16 showcasing high quality display

ZASLON

 • 16:10

  omjer

 • Mini LED

  Panel

 • 1100 nit

  Vršna svejtlina

 • 165Hz/3ms

  Frekvencija osvježavanja

 • QHD

  Rezolucija

 • 100% DCI-P3

  raspon prikaza boja kinematografske kvalitete

Dolby Vision® Technology image and icon

Dolby Vision® tehnologija

Scenu po scenu, sličicu po sličicu, tehnologija Dolby Vision® poboljšava sliku. Ova tehnologija poboljšava uobičajeni veliki dinamički raspon (HDR) 4K jer dinamički podešava prikaz kako bi svaka slika bila bogatija, svjetlija i življa. Autori mogu snimati i uređivati streaming, video i druge sadržaje u formatu koji uobičajeno koriste profesionalci u ovoj djelatnosti.

Pantone® Color Validation image and icon

Pantone® validacija boja

Svaki zaslon IPS-level tvornički je kalibriran kako bi osigurao da boje točno odgovaraju paleti Pantone®. Umjetnici, dizajneri i autori mogu dodavati visoko kvalitetan sadržaj u svoj portfolio i uživati u prikazu igara na jednom te istom istom računalu.

100% DCI-P3 Color Coverage

100% DCI-P3 pokrivenost boja

Iako je sRGB prostor boja standard za većinu digitalnih vizualnih sadržaja, on predstavlja samo oko 75% DCI-P3 spektra koji se koristi za profesionalno snimanje filmova. Zasloni s potpunom DCI-P3 pokrivenošću nude široku paletu boja i bogatu boju te vam omogućuju da gledate filmove i druge medije točno onako kako su trebali biti doživljeni.

Adaptive-Sync Technology on and off comaprison

Tehnologija Adaptive-Sync

Ništa ne ometa uranjanje u igru kao trzanje i lomljenje slike. Grafička kartica vrši renderiranje promjenljivom stopom, ali zasloni se obično osvježavaju konstantnom frekvencijom pa se sinkronizacija može poremetiti te nastaje vidljivo trzanje slike i pojave koje mogu odvući pažnju od akcije. Tehnologija Adaptive Sync stalno sinkronizira frekvenciju osvježavanja s brojem sličica koje daje grafička kartica i tako otklanja vidljivo kidanje slike, trzanje i kašnjenje ulaza. Pripremite se za iskustvo igranja koje je prirodnije nego ikad.

HDR versus SDR image with DisplayHDR 1000 icon

DisplayHDR™1000

Tehnologija HDR podržana je u cijelom rasponu osvijetljenosti (do 1000 cd/m2) i omogućava veći raspon boja i veći kontrast nego uobičajeni monitori. Najsvjetlija bijela i najtamnija crna boja donose dosad neviđene detalje. Ovaj monitor omogućava kontrast koji nadmašuje zahtjeve certifikata DisplayHDR™ 1000. Svaki monitor ROG tvornički je kalibriran kako bi se jamčila točnost prikaza boja.

Gorilla Glass 3 closeup

Gorilla Glass 3

Zaslon osjetljiv na dodir veličine 16” odlikuje se zaštitom Corning ® Gorilla Glass. Igrajte, koristite i dodirujte zaslon s povjerenjem jer znate kako vrhunska zaštita čuva zaslon od ogrebotina i svakodnevnog habanja bez kompromisa po kvalitetu slike i točnost prikaza boja.

Adaptive-Sync Technology on and off comaprison

Adaptive-Sync Technology

Nothing breaks in-game immersion like stuttering and tearing. GPUs render frames at variable rates, but displays usually refresh at a constant clip, so they can get out of sync, causing visible hitching and artifacts that pull you out of the action. With Adaptive Sync, the refresh rate of the display synchronizes with the GPU’s frame rate to eliminate visual tearing, minimize stuttering, and reduce input lag. Get ready to experience gameplay that looks and feels more natural than ever.

BESKRAJNA RAZNOLIKOST

 • Jedno područje rasvjete u boji

  za tipkovnicu


 • Kompatibilno

  s bežičnim

  gamepadom

 • MPP2.0

  Stylus

  podrška

ROG Flow X16 laptop XG mobile XG309CM monitor ASUS stylus controller and ROG peripheal on the gaming desk

RAZNOLIKOST

1.7mm Travel Distance keyboard switch closeup


1,7mm

hod tipke

Four gaming hotkeys product closeup

Četiri tipke prečaca

za igre

s funkcijom za makro

X16 keyboard closeup


N-Key

Rollover

JAKO, JAČE, NAJJAČE

Doživite vrhunski zvuk kamo god krenuli. Zvučnici Quad, koje pogoni tehnologija Dolby Atmos, smještaju vas u središte akcije. Pojačajte glasnoću i uživajte u glasnijem i dinamičnijem zvuku zahvaljujući zvučnicima Smart Amp. Dvosmjerno uklanjanje šuma pomoću umjetne inteligencije djeluje na dolazne i odlazne signale pa su streaming, razgovor i snimanje jasniji nego ikad. Uklonite neželjene šumove kako biste jasno prenijeli svoje kreativne vizije.

ZVUK

KAMERA

ROG Flow X16

 • Smart Amp

  zvučnici

 • Tehnologija

  za dvosmjerno uklanjanje šuma

  pomoću umjetne inteligencije

 • Fantastični

  Quad zvučnici

  postavka

X16 3D Mic Array

3D Mic Array

Three modes for the integrated microphone array give you greater control over your input. Cardioid mode captures sound from right in front of the laptop, while minimizing input from the back, making it ideal for streaming and gaming. Stereo mode uses right and left channels to record a wider soundscape for live music or other immersive experiences. Omnidirectional mode picks up sound from all directions equally for clearer group conference calls

Two-way AI Noise Cancelation

Two way AI Noise Cancelation

Our advanced Two-Way AI Noise Cancelation technology works with any input device, letting you remove noise from both your own mic input and from incoming feeds. It also runs on the CPU, which frees up the GPU to hit higher FPS. Noise-canceling settings can even be customized per program, filtering specific apps like voice chat without affecting game audio you want to remain untouched.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Dolby Atmos Immersive Sound

Richer audio draws you more deeply into gameplay and media. Virtual 5.1.2-channel surround sound powered by Dolby Atmos enhances spatial immersion with more nuanced, layered sound effects that you can optimize with specially tuned preset modes for movies and games.

Infrared Camera 3DNR closeup

Infrared Camera 3DNR

An infrared camera ensures seamless unlocking with Windows Hello support, even in low light conditions.

X16 3D Mic Array

3D Mic Array

Three modes for the integrated microphone array give you greater control over your input. Cardioid mode captures sound from right in front of the laptop, while minimizing input from the back, making it ideal for streaming and gaming. Stereo mode uses right and left channels to record a wider soundscape for live music or other immersive experiences. Omnidirectional mode picks up sound from all directions equally for clearer group conference calls

Two-way AI Noise Cancelation

Two way AI Noise Cancelation

Our advanced Two-Way AI Noise Cancelation technology works with any input device, letting you remove noise from both your own mic input and from incoming feeds. It also runs on the CPU, which frees up the GPU to hit higher FPS. Noise-canceling settings can even be customized per program, filtering specific apps like voice chat without affecting game audio you want to remain untouched.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Dolby Atmos Immersive Sound

Richer audio draws you more deeply into gameplay and media. Virtual 5.1.2-channel surround sound powered by Dolby Atmos enhances spatial immersion with more nuanced, layered sound effects that you can optimize with specially tuned preset modes for movies and games.

Infrared Camera 3DNR closeup

Infrared Camera 3DNR

An infrared camera ensures seamless unlocking with Windows Hello support, even in low light conditions.

X16 3D Mic Array

3D Mic Array

Three modes for the integrated microphone array give you greater control over your input. Cardioid mode captures sound from right in front of the laptop, while minimizing input from the back, making it ideal for streaming and gaming. Stereo mode uses right and left channels to record a wider soundscape for live music or other immersive experiences. Omnidirectional mode picks up sound from all directions equally for clearer group conference calls

Two-way AI Noise Cancelation

Two way AI Noise Cancelation

Our advanced Two-Way AI Noise Cancelation technology works with any input device, letting you remove noise from both your own mic input and from incoming feeds. It also runs on the CPU, which frees up the GPU to hit higher FPS. Noise-canceling settings can even be customized per program, filtering specific apps like voice chat without affecting game audio you want to remain untouched.

Dolby Atmos Immersive Sound highlight quad speaker location

Dolby Atmos Immersive Sound

Richer audio draws you more deeply into gameplay and media. Virtual 5.1.2-channel surround sound powered by Dolby Atmos enhances spatial immersion with more nuanced, layered sound effects that you can optimize with specially tuned preset modes for movies and games.

Infrared Camera 3DNR closeup

Infrared Camera 3DNR

An infrared camera ensures seamless unlocking with Windows Hello support, even in low light conditions.

Igrajte kao profesionalac, čak i u pokretu Igrajte kao profesionalac, čak i u pokretu Igrajte kao profesionalac, čak i u pokretu
 • ROG Flow X16 laptop in ROG archer backpack ready to go

  PRENOSIV

 • ROF Flow X16 laptop with 240W adapter and a ROG 100W USB-C Adapter

  BRZO PUNJENJE

  • 50% ZA 30 MINUTA

   FAST CHARGING

   TEHNOLOGIJA

  • KOMPAKTAN

   100 W USB TYPE-C

   ADAPTER

 • ROG Flow X16 with ROG Rapture GT-AXE11000 router WiFi 6E ready

  WIFI 6E

  • WIFI 6E logo

   Do

   3X

   brži nego WiFi 5

UVIJEK POVEZANI

Računalo ROG Flow X16 ima sve priključke potrebne za profesionalnu radnu stanicu ili borbeni položaj. Koristite više zaslona. Povežite veliki TV zaslon. Koristite omiljene uređaje USB. Hoćete još? Povežite vanjsku grafičku karticu ROG XG Mobile pomoću ekskluzivnog sučelja kako biste poboljšali grafičke performanse i dodali još priključaka u hodu. Raznolike mogućnosti nude snagu da postignete više u svakoj situaciji.

ROG Flow X16 showing the left side IO ports ROG Flow X16 showing the right side IO ports

POVEZIVOST

 1. Čitač kartica MicroSD
 2. 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
 3. Kombinirani priključak za zvuk, 3.5 mm
 4. Ekskluzivno sučelje s PCIe 3.0 x8 USB 3.2 Gen 2 Type-C
 5. USB 3.2 Gen 2 Type-C sa značajkama DisplayPort™ 1.4a i Power Delivery
 6. HDMI 2.0b
 7. Priključak za istosmjerno napajanje
*Tehnologija Power Delivery može se razlikovati ovisno o regiji

OBJEDINJENO PODEŠAVANJE SUSTAVA I PERSONALIZACIJA

ROG Flow X16 with different inscreen
Armoury Crate dashboard inscreen
Armoury Crate Game Visual inscreen
Armoury Crate Scenario Profiles inscreen
Xbox Game pass inscreen

SOFTWARE

 • Armoury Crate
 • Game Visual
 • Scenario Profile
 • Otkrijte novu omiljenu igru
 • Armoury Crate

  ROG Armoury Crate unifies system and lighting controls to put essential settings at your fingertips in a single utility. You can easily define and customize Scenario Profiles that automatically make adjustments when you launch your favorite titles.

 • Game Visual

  ROG GameVisual software offers six expertly tuned graphic modes designed to optimize your visual experience for specific game genres. First Person Shooter (FPS) mode, for example, enhances visibility in dark environments, allowing you to get the drop on any enemies lurking in the shadows. Use GameVisual to get the best experience for every game in your library.

 • Scenario Profile

  Automatic switching between Silent, Performance, and Turbo modes is just the beginning for Scenario Profiles. You can also define application-specific preferences for other vital system settings, like the lighting configuration, whether the Windows key or touchpad are enabled, and which GameFirst VI and Sonic Studio III profile to use. Armoury Crate makes adjustments in an instant to best fit the task at hand, and you can configure each profile exactly how you want.

 • Discover Your Next Favorite Game

  Play over 100 high-quality games with friends on your PC, console, phone or tablet for one low monthly price with Xbox Game Pass.* With games added all the time, there’s always something new to play.

  *Bundled peripherals may vary according to regions. Please check with local vendors for exact offers.

Armoury Crate

Aplikacija ROG Armoury Crate objedinjava upravljanje sustavom i rasvjetom kako bi vam sve postavke bile na dohvat ruke na jednom mjestu. Možete jednostavno odrediti i prilagoditi značajku Scenario Profiles kako bi automatski odredila postavke kada pokrenete omiljene naslove.

Game Visual

Program ROG GameVisual nudi šest stručno podešenih grafičkih načina rada radi optimizacije vizualnog iskustva za određene žanrove igara. Za igre u prvom licu First Person Shooter (FPS), na primjer, poboljšava vidljivost u tamnom okruženju pa možete zaskočiti protivnika koji se šulja u mraku. Koristite alat GameVisual kako biste doživjeli najbolje iskustvo u svakoj igri iz svoje biblioteke.

Scenario Profile

Automatsko prebacivanje između načina rada Silent, Performance i Turbo tek je uvod u značajku Scenario Profiles. Možete odrediti posebne poželjne postavke aplikacije za druge bitne postavke sustava, primjerice konfiguraciju rasvjete, omogućiti ili onemogućiti gumb Windows ili touchpad te koji od profila alata GameFirst VI i Sonic Studio III koristite. Aplikacija Armoury Crate određuje najbolje postavke za trenutnu aplikaciju u tren oka, a svaki profil možete konfigurirati po volji.

Otkrijte novu omiljenu igru

Igrajte više od 100 računalnih igara s prijateljima na osobnom računalu, konzoli, mobitelu ili tabletu po niskoj mjesečnoj cijeni uz pretplatu Xbox Game Pass.* Igre se neprestano dodaju pa uvijek imate neku novu na raspolaganju.
*Periferni uređaji u paketu mogu se razlikovati ovisno o regiji. Za točne ponude provjerite kod lokalnih dobavljača.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies